marcind, w tym wątku nawet mapka (chyba) była
TDIczek zassał wodę...
Zwiń
X
-
TDIczek zassał wodę...
Hejka Koledzy i koleżanki.
Byłem ostatnio u mojego zaprzyjaźnionego kolegi w serwisie, gdzie mój szkodniczek ma szczęście być serwisowany. Zaciekawił mnie VW Bora 1.9 TDi AJM 115KM na pompowtryskach.
Zapytałem co to za maszynka i co jej dolega, po czym usłyszałem że gostek sprowadził autko z Niemiec, rzekomo serwisowane itp z przebiegiem 89tyś km.
Facet jak jechał z "Rajchu" to coś mu dziwnie jechał ten " Vał Wyj" i podjechał do Adama na diagnozę, Adaś nie diagnozuje przez Vaga :twisted: tylko zazwyczaj rozbiera jak coś mu się nie podoba.... aha VW dojechał na resztkach sił.
Motorek jak widać zassał wodę, puściła uszczelka itp
Pompki również rozleciały się w mak :!:
Piszę to żebyście wiedzieli jak to czasem wygląda, jak się sprowadza super serwisowane autko w niemczech :roll:
Gostek oczywiście wyskoczył z kilku tyś :evil:
Pozdrawiam
TymekŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
-
-
Re: TDIczek zassał wodę...
Zamieszczone przez TymonPiszę to żebyście wiedzieli jak to czasem wygląda, jak się sprowadza super serwisowane autko w niemczech :roll:
Tymek
jakby tylko zassał toby najprędzej korby pogiął i pojechał dalej ;-)
Komentarz
-
-
Sigma_74
dlatego kupiłem krajówkę, a jak bede szukał w Niemczech to sam pojadę, i sa msprawdze, kurdę niesamowite jak mozna sie naciąć
ale z teg oco wiem to może się ubiegac o rekojmie, jesteśmy w UNI więc mamy takie same prawa jak Unijne, kiedyso tym czytałem w AUTO Świecie albo czymś takim.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sigma_74ale z teg oco wiem to może się ubiegac o rekojmie, jesteśmy w UNI więc mamy takie same prawa jak Unijne, kiedyso tym czytałem w AUTO Świecie albo czymś takim.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TymonDarek, ostatnio słyszałem że to są mity :roll:
Nie wiem, słyszałem ale nie sprawdzałem....
duzo czesciej niz w innych modelach PD. Wiadomo ze kazde zuzycie jest zalezne przedewszystkim od czlowieka ktory kieruje i dba o to auto.
darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dariuspolo...z mojego zrodla wynika ze w seryjnych AJM padaja uszczelki pod glowica
Ale jest tak jak piszesz, wiele zależy od kierownika.Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dariuspoloTamjest jeszcze cos ciekawego Passat/Superb !?
http://www.superb-combi.de/front/index.htm[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
panowie to kumpel kupil ta bore duzo by opowiadac auto kupione od znajomego co sprowadza (pewnie juz nie jest znajomym kolegi) nie ma co sie rozpisywac wszystko widac kumpel wlozył kilka tyś w ciągu 2 tygodni zeby je zreanimować poprostu szkoda mi slow , zaczeło sie od pompy wody i rozrzadu plyn mu spierdzielal zadzwonilem do Aligatora i tak sie to zaczelo .......2.0tdi(seria nie seria) E100..
Komentarz
-
Komentarz